За мен

Казвам се Любомир Димитров, под името ColorCreation развивам професионалната си дейност в областта на семейната и сватбената фотография през последните 15 години. Професионалната фотография за мен е съвкупност от креативно мислене, творчески подход, специално отношение и технически възможности. Фотографията е изкуство, което изисква улавянето на определен момент. Този момент трябва да разкаже красноречиво за настроението от уловения миг. В това се крие тайната на добрата фотография.
Като фотограф се стремя да съхраня емоциите във всяка една снимка. Когато се ангажирам с Вас да отразя вашето мероприятие, съзнавам, че желаете да получите най-доброто и аз съм готов да ви го предложа. Портретните фотоси ще запазят завинаги лицата, които са били редом до вас, а репортажните снимки ще изразяват искрените емоции, които всъщност правят така, че мигът който сте изживяли да оживее отново.
Сватбената и семейната фотография включва всички мероприятия като сватби, кръщенета, рожденни дни, абитуриентски балове, детски и семейни фотосесии /както в студио, така и на открито/. Заснемам фирмени и лични партита, корпоративни събития, спортни мероприятия, интериор/екстериор, предметна фотография.
В случай, че желаете да получите повече информация за заснемане на Ваше събитие можем да се срещнем и да обсъдим в повече детайли желанията и очакванията Ви. Това може да стане без ангажимент, и при предварителна уговорка на дата и час.
Стремя се към индивидуален подход към всеки един клиент, защото очакванията и желанията на всеки клиент са различни. Всеки един детайл обсъждам лично с клиента при нашата първа среща и се съобразявам с нуждите му. Тъй като Вашият празник е уникален и специален, той трябва да остане завинаги в сърцата Ви и в сърцата на Вашите близки. За мен е важно взаимното доверие между мен като фотограф и моите клиенти. Стремя се максимално да гарантирам качеството на предлаганата от мен услуга.

………………………………………………………………………….

Защо да изберете мен:

  • Защото за вас е важно вашите значими събития, специални мигове и невероятни моменти да бъдат отразени и съхранени завинаги в красиви спомени. Те ще Ви топлят и радват всеки път, когато има  нужда от това. Времето минава, моментите отлитат, а това което остава и не е подвластно на времето, е споменът, заключен с много любов в снимките.
  • Защото вие държите да споделите с близки и приятели вашите щастливи, непринудени, лъчезарни, прелестни, романтични, запомнящи се, весели, емоционални моменти от живота ви в снимки. Те са прекрасен подарък за различни поводи, а подарените спомени оживяват винаги щом погледнете снимките.
  • За да се насладите на моментите, които Ви носят емоция и любов и не на последно място – да си подарите приятно и забавно изживяване.

………………………………………………………………………….

E-mail: colorc@abv.bg         Mobile: 0884 926 921